«

»

Jul 18

Tahniah Kokurikulum SMKJR

SMK Jalan Reko sememangnya menyerlah dalam bidang kokurikulum sejak dahulu lagi. Baru-baru ini, unit Pandu Puteri sekolah ini telah menyertai pelbagai pertandingan di peringkat Daerah dan memenangi bermacam-macam acara. Pencapaian ini amatlah membanggakan.

Unit Puteri Islam pula telah telah menjadi Naib Johan Kompang Formasi pada pertandingan Hari Puteri Daerah Hulu Langat 16 Julai 2019 yang lalu.

Pasukan Kabaddi sekolah ini pula telah menjadi Johan Kabaddi MSSD Hulu Langat bagi kategori B15 (Perempuan) pada 16 Julai 2019 yang lalu. Manakala pasukan Kabaddi B18 (Perempuan) pula telah mendapat tempat ketiga pada kejohanan itu.

Pihak sekolah amat berbangga dengan pencapaian-pencapaian yang telah dicapai oleh unit-unit kokurikulum sekolah ini kerana telah mencapai kejayaan yang cemerlang sekali gus mengharumkan nama sekolah ini di peringkat daerah, negeri dan kebangsaan.

Semoga kecemerlangan ini dapat diteruskan dan menjadi inspirasi kepada semua warga SMK Jalan Reko untuk terus bergerak aktif dalam bidang kokurikulum. Tahniah kepada para guru dan murid-murid yang terlibat. Anda memang hebat!

Reko Mara Reko Jaya

 

 

1 komen

  1. firtukloimutrzas

    Regards for this post, I am a big fan of this website would like to go on updated.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Anda boleh menggunakan tag dan attribute HTML yang berikut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>